Поредна странна  ситуация сътвори шофьор на бус в София. На

...
Поредна странна  ситуация сътвори шофьор на бус в София. На
Коментари Харесай

Шофьор сътвори поредната странна ситуация в София и взриви мрежата

Поредна странна  обстановка сътвори водач на бус в София. На фотоси, публикувани в мрежата, се вижда, че той е затънал в тунел със своето високо возило, като той и компания се чудят по какъв начин да оправят бъркотията, написа Блиц. 

``
реклама 



На фотосите се вижда, че в каросерията на буса са се качили много хора за да притиснат малко амортисьорите и по този начин да понижат височината на товарното средство, с цел да може то да се освободи от хватката на тунела и да продължи по пътя си. 

Междувременно фотосите доведоха до много развълнуван спор сред потребителите в мрежата. 
 



Едни оферират водачът да реши обстановката като " спадне гумите ". Други обаче са на мнение, че по този начин ще се нанесат вреди на гумите и на джантите. Трети пък са на мнение, че въпреки всичко гумите би трябвало да бъдат спаднати, само че " след това водачът самичък да си ги надуе с ръчна помпа " за наказване. 



Недоволни от глупавата постъпка акцентират, че водачът е трябвало да знае височината на буса си и да заобиколи от друго място.

Техни съперници пък разпореждат отговорността за случая на инженерите. Според тях, тунелът не бил добре фиктивен и е трябвало да бъде по-висок.



Други пък са на мнение, че многократното полагане на асфалт без отстраняването на предходния пласт е довело до казуса, като е повдигнало пътната настилка. 

Тери пък напомнят, че въпреки всичко несъмнено там е имало знаци, които е трябвало да се съблюдават от водача.

Също по този начин, че там би трябвало да има ограничител преди входа в тунела, в който, в случай че е прекомерно високо возилото, то да се удари и да предизвести навреме своя лидер. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР